duminică, 10 ianuarie 2016

Casa de Asigurari de Sanatate Independenta pentru cetatenii fumatori
subtitlu- Dati-ne banii inapoi!

Poate le creste totusi fumatorilor coloana vertebrala la loc si solicita ca din accizele imense, taxa de viciu si asigurarea lor de sanatate , sa le dea Guvernul banii inapoi si sa isi deschida o Casa de Asigurari Independenta , unde nu sunt tratati ca cetateni de mana a doua , unde medicii sunt capabili sa puna un diagnostic diferential si unde Statul nu mai are drepturi de proprietate asupra lor.
Sa dea Guvernul banii inapoi cetatenilor fumatori , putem sa ne organizam singuri foarte bine, nu trebuie sa suportam discriminarea pe banii nostri.
Nu vreau ca Statul sa fie stapan pe corpul meu si cred ca nici ceilalti fumatori nu doresc acest lucru. Sa ne dea banii din taxe si accize plus asigurarile de sanatate inapoi si nu se mai pune problema minciunii precum ca fumatorii cheltuie bani . Fumatorii nu cheltuie bani , ei se prezinta cel mai rar la medic, isi duc afectiunile cu demnitate si mor fara suferinta indelungata si in liniste. Sa dea Guvernul banii fumatorilor inapoi si sa nu ii discrimineze in privinta politicilor de sanatate.Putem angaja pe banii nostri personal medical competent care sa ne trateze profesionist si cu demnitate
Industria tutunului este al doilea mare contribuabil la bugetul de stat al României, după companiile din sectorul petrolier. În 2014, industria tutunului a virat la buget circa 2,7 miliarde euro, însemnând accize, TVA, taxe şi contribuţii. Suma reprezintă 1,75% din PIB şi 12,5% din totalul veniturilor bugetare. La aceasta suma se adauga si taxa de viciu de 20 eurocenti pe pachet plus asigurarea de sanatate pe care Statul o incaseaza ca sa ne trateze ca pe cetateni de mana a doua.
Din acesti bani ,cetatenii fumatori vor avea cea mai buna retea de servicii medicale din tara iar nefumatorii pot sa ramana bucurosi fiindca nu ii mai impovaram,nu-i asa ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu