vineri, 15 aprilie 2016

 Da,


    DNA asa cum este acum organizat este un pericol pentru Romania deoarece atunci cand o institutie nealeasa devine intaiul factor decizional al tarii , ne-am intros in totalitarism.

    Nici Kogalniceanu sa stiti ca nu a plecat sarac din serviciul public, solutia la coruptie este un numar mai mic de atributii lasate in grija Statului si responsabilizarea cetatenilor si a comunitatilor locale. Intotdeauna banii de la buget ,care sunt de fapt banii nimanui ,vor genera coruptie - solutia este un stat minimal , taxe reduse si flexibile , sprijinirea initiativelor locale si individuale.
     DNA nu va solutiona niciodata coruptia atat timp cat borcanul de miere al bugetului de stat exista . In schimb daca ii dam puteri nelimitate , nu va curata tara de corupti ci va curata tara definitiv de democratie .

    Dupa un raspuns puternic al opiniei publice care cerea DNA sa se profesionalizeze si sa nu se bazeze pe interceptari ca probe la dosar , d-na Kovesi se ascunde in spatele Ministerului Public.

    Acum dumneaei nu se ingrijoreaza in primul rand de lupta anti-coruptie , ci de lupta impotriva faptelor penale in general.....
Serios ?
 Adica cele 42000 de interceptari numere unice anuale cerute de DNA ,nu sunt un abuz ? 
  Acum avem nevoie de echipament de un miliard de euro ca sa interceptam talharii si violatorii?!
   Macar stie cineva in cate dosare de infractiuni de violenta au fost acordate mandate de interceptare?Ar fi foarte interesant de aflat daca depasesc macar 100 de mandate.
   Iar d-na Kovesi se preface ca nu intelege – nu vrea nimeni sa se desfiinteze aparatura de interceptare , vrem doar sa treaca sub control civil si sa nu mai fie localizata in sediul SRI.
   Unde e tragedia daca aparatura nu se mai afla in sediul SRI ? 
   Asta e tot ce trebuie sa se intample – sa plece SRI din cladire si folositi in continuare aparatura .
Speram sa interceptati anul asta cel putin 100000 de numere unice , ca sa dovediti ca progresati.

http://www.ziare.com/laura-codruta-kovesi/dna/kovesi-trage-un-semnal-de-alarma-ce-efecte-va-avea-decizia-ccr-privind-interceptarile-1413674

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu