luni, 25 aprilie 2016

                              -Nu e cum votati voi ci e cum va spunem noi-
     sau de ce referendumul din Romania anului 2012  trebuie transformat intr-o frauda


     Ceea ce romanii au considerat un referendum impotriva Presedintelui Basescu, organismele internationale au considerat un atac popular la adresa masurilor de austeritate luate de cabinetul sprijinit de acesta.
Pentru UE si FMI ceea ce s-a intamplat in Romania ,a fost o insurectie populara impotriva directivelor organismelor internationale,fapt ce nu trebuie tolerat deoarece da un prost exemplu celorlalte natiuni.
Presiunile facute asupra Romaniei pentru anularea rezultatului referendumului sunt descrise in scrisoarea catre liderii UE a Presedintelui Emil Constantinescu.
http://www.dcnews.ro/emil-constantinescu-ii-scrie-presedintelui-pe-martin-schulz_231346.html

    Ca sa intelegem contextul in care a fost interpretat referendumul romanesc,trebuie sa privim situatiile similare din alte tari membre UE  care au fost supuse la enorme presiuni internationale pentru a anula,ignora sau respinge votul popular.


1.Portugalia octombrie 2015,in urma alegerilor castiga coalitia fortelor de stanga pe o platforma program impotriva masurilor de austeritate .
Presedintele Portugaliei isi asuma rolul de „presedinte jucator„ si refuza sa numeasca Primul  Ministru din randul coalitiei castigatoare ,argumentand ca „niciodata Portugalia nu poate fi condusa de forte anti-europene.„
http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/11949701/AEP-Eurozone-crosses-Rubicon-as-Portugals-anti-euro-Left-banned-from-power.html

Grecia organizeaza in iulie 2015 referendum pentru a aproba sau respinge pachetul de masuri cerute de UE si FMI.
Comisia Europeana,Consiliul Europei si chiar ONU se opun sustinerii referendumului ca fiind ilegal si neconstitutional. Referendumul este tinut pana la urma si 61% din cetatenii Greciei voteaza impotriva aplicarii pachetului de masuri de austeritate.
Cu toate acestea ,sub presiunea organismelor internationale,Guvernul grec aproba la 4 zile dupa referendum masuri de austeritate mult mai dure decat cele pe care cetatenii le-au respins la vot.
http://www.huffingtonpost.com/2015/07/12/thisisacoup_n_7781736.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Greek_bailout_referendum,_2015
Italia,2011-Berlusconi este fortat sa isi dea demisia din cauza atacurilor liderilor UE si din cauza cresterii foarte mari a dobanzilor bancare de catre bancile internationale si este inlocuit cu fostul Comisar european Mario Monti care va conduce un Guvern de tehnocrati,ocupand simultan si postul de Ministru al economiei si finantelor.
Acesta a impus un pachet foarte dur de masuri de austeritate ceea ce l-a determinat sa promita ca se va retrage din fruntea guvernului doar dupa un an. Nu numai ca nu s-a retras dar a si participat la alegeri, pe care le-a pierdut si le-a contestat ca fiind falsificate de Mafia italiana.
https://www.armstrongeconomics.com/uncategorized/eu-commission-staged-coup-against-berlusconi-in-italy/
https://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Monti
UE a anulat rezultatul referendumului Irlandei impotriva ratificarii Tratatului de la Lisabona.
UE a anulat rezultatul referendumurilor din Franta si Olanda impotriva Constitutiei europene,a copiat integral textul in cadrul Tratatului de la Lisabona si l-au resupus ratificarii statelor membre UE.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/2200026/EU-Constitution-author-says-referendums-can-be-ignored.html
         Asa cum se vede, UE are o lunga istorie de atitudini si masuri nedemocratice, motto-ul acesteia fiind de facto:-Nu e cum votati voi ci e cum va spunem noi-.
     Referendumul din Romania trebuie delegitimizat ,transformand cele 7 milioane si jumatate de voturi cetatenesti intr-o frauda electorala.
Si pentru ca vinovatul trebuia sa poarte un nume...s-a numit Dragnea dar un vinovat tot trebuia gasit pentru indrazneala referendumului din 2012.

    Sa fim multumiti,in alte tari au acuzat furtul urnelor de catre Mafia sau ONU a acuzat ca doar intr-o luna de la anuntul organizarii -nu au avut timp sa trimita observatori deci referendumul e ilegal....
    In UE exista un singur vot democratic si legitim-cel pentru aprobarea deciziilor UE.


P.S. 1-Cred ca va dati acum seama ca Brexit e un referendum cu putine sanse sa fie corect organizat iar rezultatul respectat de catre decidentii politici.
P.S.2-Nu imi place Dragnea .Nu am votat niciodata PSD.
http://cdn2.hubspot.net/hubfs/515194/B2B_Content/B2B_Reports/Brexit_The_First_of_Many_Referendum_Threats_to_the_EU_Stratfor.pdf?submissionGuid=db06de15-a7cb-48a7-b893-bdf7c9b67f55

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu