vineri, 15 aprilie 2016

Valul de pe fata Europei
http://viralwomen.com/post/women_in_sweden_wear_hijab_to_support_muslim_woman

Suedia este una din primele tari care a acordat drept de vot nerestrictionat  femeilor in 1919.
Desi miscarea sufragetelor ( din engleza suffragium- alegeri )pentru obtinerea dreptului la vot egal cu cel al barbatilor , cu toate consecintele juridice si de statut social care decurg din aceasta egalitate, a inceput din secolul 19, cu adevarat acest drept a devenit universal si nerestrictionat de abia dupa al doilea razboi mondial.
Deci pentru umanitate , privind din perspectiva istorica , drepturile egale ale femeilor cu barbatii dureaza de o clipa, inca sunt oameni in viata care au trait acele evenimente.
Niciun drept social nu este castigat pentru eternitate si primele care se pot pierde sunt drepturile cele mai putin incorporate in mentalul colectiv .
Ca efect al migratiei economice ale populatiilor musulmane, al valului de refugiati si ale atacurilor teroriste, apar in Europa conflicte culturale previzibile.
Cine sunt primele si cele mai numeroase victime ale acestor conflicte? Femeile.
Din partea europenilor au fost manifestari punctuale care tin de agresiuni mai mult verbale , din partea musulmanilor au fost un val de violente fizice care duc pana la violuri si crime.
http://www.ziare.com/invazie-imigranti/germania/de-teama-imigrantilor-in-germania-apar-vagoane-de-tren-exclusiv-pentru-femei-1414983#adaugare-comentariu
Exista o lege penala care trebuie aplicata in mod ferm dar dincolo de gasirea si pedepsirea celor vinovati, trebuie gasite si solutionate cauzele acestor infractiuni.
 Da, aceasta diferenta are cauze culturale si aceste cauze trebuiesc discutate inainte ca spirala violentei sa exceada orice discurs rational.
http://www.news.com.au/finance/economy/world-economy/cologne-is-every-day-europes-rape-epidemic/news-story/e2e618e17ad4400b5ed65045e65e141d

Cum decide societatea europeana ca sa medieze aceste conflicte ? Pana acum nu a gasit decat doua modalitati:
1. Sprijinirea neconditionata a culturii musulmane , fara nicio analiza si discernamant daca acest sprijin este benefic cuiva.
http://viralwomen.com/post/women_in_sweden_wear_hijab_to_support_muslim_woman
     Deci in Suedia , tara care a avut o traditie in a respecta drepturile femeilor , tinerele suedeze isi pun cu mare mandrie valul islamic , val care este dovada fizica a inferioritatii femeilor in religia islamica.
    Daca ar fi dorit sa se informeze , modernele noastre tinere suedeze ar fi aflat ca in Coran este clar specificat ca:
-marturia unui barbat cantareste cat marturia a doua femei fiindca femeile sunt deficiente mental.
-femeile vor ajunge in cel mai mare numar in iad , conform viziunii lui Mahomed , fiind inclinate spre rau.
- femeile sunt fiinte impure , precum cainii si aparitia lor fie si la distanta , anuleaza eficienta unei rugaciuni.
-femeile fiind deficiente mental , sunt enumerate alaturi de oi si camile.
-femeile sunt proprietatea barbatului.
http://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/women-worth-less.aspx
-femeile care nu sunt de religie musulmana sau femeile luate in captivitate , nu se considera un act imoral sau ilegal daca sunt violate
http://www.jihadwatch.org/2016/01/female-al-azhar-prof-allah-allows-muslims-to-rape-non-muslim-women
     In loc sa poarte val ca semn de solidaritate , tinerele suedeze ar trebui sa faca marsuri prin care sa militeze pentru drepturi egale ale femeilor cu barbatii, inclusiv femeile de religie musulmana.
 Dar mai ales ar trebui sa ceara  prin proteste de amploare ca fortele de ordine  sa le apere viata , sanatatea si demnitatea umana.
http://www.frontpagemag.com/point/175434/1-4-swedish-women-will-be-raped-sexual-assaults-daniel-greenfield

2. Cenzura.
Majoritatea tarilor europene au adoptat legi foarte restrictive privind discursul care poate fi interpretat ca ofensator, discriminator sau care indeamna la ura. Punctul cel mai important de retinut este accentul pus pe interpretare.
Pentru orice opinie privinand religia islamica sau despre musulmani,un cetatean dar mai ales un jurnalist,poate fi aspru amendat , concediat sau chiar sa fie condamnat la inchisoare. Partea halucinanta e ca poate fi condamnat inclusiv daca ceea ce spune poate proba , dovedi ca este adevarat .
https://en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech_laws_in_the_United_Kingdom
Pe site-urile guvernamentale nu apar statistici care sa evidentieze diferentierea pe etnie si religie. Statisticile care sunt publicate , folosesc artificii de prezentare care sa includa populatia de religie musulmana impreuna cu alte categorii.De exemplu la categoria -migratie- se includ impreuna cu refugiatii si polonezii , cehii,etc. In cazul prezentarii unei crime sau un viol , jurnalistii sunt obligati sa numeasca autorul ca fiind cetatean sau rezident suedez fara referire la etnie.
Nu , aceste reguli nu protejeaza si comunitatea romanilor , despre noi poate spune oricine ,orice.
Sub masca luptei impotriva discriminarii , se anuleaza dreptul la informare corecta a opiniei publice si se pun piedici actiunilor politice bazate pe date statistice si legi sociologice
Avem un proaspat exemplu in Romania de solicitare a cenzurarii mass-media de catre Asociatia Surorile Musulmane , care gaseste ca unica solutie a prevenirii repetarii unui condamnabil incident de agresiune stradala asupra a 2 tinere care purtau val traditional islamic , ca mass-media sa faca foarte clar distinctia intre teroristi si musulmani in general.
http://www.cotidianul.ro/tinere-musulmane-atacate-in-bucuresti-278832/
    Desigur ca cei care comit astfel de agresiuni  ar trebui sa fie pedepsiti exemplar.
       Insa cred ca exista putine indoieli ca cei care le-au agresat nu stiau exact ca acele 2 fete nu sunt autorii atacurilor din Paris si Bruxelles.
       Atunci ce cere de fapt asociatia Surorile Musulmane?Cenzura- sa nu fie asociate in niciun fel in mass-media si in consecinta, in opinia publica , atacurile teroriste cu religia musulmana.
       Sigur ca nu putem acuza oameni nevinovati de atrocitatile comise de altii , insa putem acuza o cultura ca fiind fundamental contrara valorilor democratiei de tip liberal.
https://muslimstatistics.wordpress.com/category/europe/page/2/
      Multe tari cu populatie majoritar musulmana au alunecat de la democratie inspre teocratie cum ar fi Iranul , Pakistanul,Ghana chiar si Turcia, urmand exemplul altor tari ca Arabia Saudita , Yemenul , Quatar , Emiratale Arabe.
Ba mai mult , in tari unde au avut loc alegeri libere , cum ar fi Palestina si Irak-ul , cetatenii de religie musulmana au ales prin vot majoritar si liber exprimat ca sa se adopte sistemul de legi Sharia.
https://solidaritateeuropeana.wordpress.com/2016/03/11/studiile-arata-ca-musulmanii-aleg-fundamentalismul-legea-sharia-si-intoarcerea-la-radacinile-islamului/
     Un val de irationalitate se aseaza pe fata Europei care nu pare a fi capabila sa gaseasca solutii etice si pragmatice unei crize culturale care este de abia la inceputul ei si care,in lipsa unor actiuni politice si sociale adecvate, nu poate decat sa se extinda si sa degenereze.
     Romania are doar 70000 de membri in randul comunitatii musulmane , 98% dintre acestia locuind in Dobrogea de mai bine de 500 de ani.
http://www.capital.ro/cati-musulmani-traiesc-in-romania.html
 Tara noastra are toate sansele ca sa ramana cat mai putin atinsa de efectele crizei culturale europene, cu conditia ca factorii politici sa nu intervina in detrimentul Romaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu