vineri, 6 mai 2016

„Noi care am suferit pentru Colectiv” sau Canibalii de cadavre

In plina campanie electorala,tragedia,moartea si suferinta fara de seaman a tinerilor de la Colectiv este folosita ca instrument politic.
Canibalii de cadavre scot in piata publica ramasitele tinerilor si le folosesc pe post de stindard electoral.
„Noi care am suferit pentru Colectiv” sunt cei care nu au suferit nici macar o zgarietura dar se simt indreptatiti sa fie tratati drept martiri.
Exact precum vechile triburi din Africa mancau cadavrele crezand ca prin ingestie vor capata calitatile si cunostintele mortilor,exact asa unii romani vor sa devina martiri prin ingestie.
Diferenta dintre canibalii de cadavre si „pupatorii de moaste” crestini este ca cei din urma macar venereaza sincer ramasitele sfintilor.
Canibalii de cadavre nu venereaza nimic ci se considera pe sine martiri prin ingestie si isi apropriaza suferinta altora in interes propriu sau de grup.
Cinismul politic a coborat, dupa tragedia de la Colectiv,de la a vorbi in numele mortilor -la a se pretinde pe sine victime legitime ale tragediei.
Romania anului 2016 este complet lipsita de valori morale daca nu poate face diferenta dintre respect si profanare ,intre victime si profitori.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu