joi, 16 iunie 2016

                           Cum a decazut fotbalul romanesc in presa senzationalista


    Vrand- nevrand , citesc stirile sportive care invadeaza periodic spatiul informatiilor politice si economice.
    Desi nu ma pricep deloc la fotbal , numai din titlurile stirilor pot sa constat ca fotbalul romanesc a decazut...Cum e posibil ca Alibec sa fie prins fumand in vestiar?!
    Doar atat mai pot fotbalistii nostri sa faca impotriva recomandarilor antrenorilor?
    Unde sunt vremurile cu acuzatiile de dopaj ale lui Mutu?Cand toata presa specula ce fel de medicamente sau droguri folosea fotbalistul?
    Unde sunt vremurile cand fotbalistii erau prinsi la chefuri de pomina desi se aflau in cantonament,chefuri care se terminau cu cateva echimoze neaccidentale in plus fata de momentul sosirii?
    Dar vremurile cand fotbalistii isi gazduiau iubitele cu ei in camera in perioada cantonamentului?
    Unde sunt vremurile in care Becali incerca sa explice din punct de vedere crestinesc de ce fotbalistii de la Steaua frecventau si cadoriseau in bani cateva domnisoare?
    Atat ne-a mai ramas ca sa ne indignam in mod puritan , tigara la pauza a lui Alibec?
    Personal as trai foarte bine daca presa „serioasa” nu m-ar sili sa vad astfel de stiri dar daca tot le vad recunosc ca nu ma impresioneaza nicidecum ca tinerii gresesc .
    Stiu ca oamenii nu sunt perfecti , ca tinerii iau cateodata decizii contrare interesului lor si ma intreb de pe ce planeta a perfectiunii vin acesti indignati judecatori ai moralei publice ?

    Daca din atat a ajuns sa traiasca presa senzationalista, in curand vor publica o stire cum ca fotbalistii nu s-au dezinfectat regulamentar si igienic dupa ce au pus mana pe minge....


http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Echipa+Nationala/Scene+incredibile+la+nationala+Romaniei+Alibec+a+fumat+in+timpul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu