marți, 13 septembrie 2016

                  Klaus Iohannis: Romania sprijina initiativa franco-germana?!!   Cu ce drept spune d-nul Iohannis ca sprijina distrugerea NATO si cedarea completa a suveranitatii nationale ?
   Nu are dreptul Presedintele sa cedeze suveranitatea tarii din proprie vointa,Constitutia prevede la Art.2 :(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.
(2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.”
   A intrebat romanii prin referendum?Presedintele are dreptul sa initieze propunerea unui referendum in domenii ce tin de interesul national.
   S-au discutat cumva aceste aspecte in campania prezidentiala si a primit d-nul Iohannis  votul nostru pentru aceasta grava decizie?
   S-a consultat d-nul Iohannis cu Parlamentul privitor la aceste extrem de importante consecinte?
Art.91 din Constitutie:„(1) Preşedintele încheie tratate internaţionale în numele României, negociate de Guvern, şi le supune spre ratificare Parlamentului, într-un termen rezonabil. Celelalte tratate şi acorduri internaţionale se încheie, se aprobă sau se ratifică potrivit procedurii stabilite prin lege.”
Art.148 din Constitutie:„Pentru aderarea la actele de revizuire a tratatelor constitutive ale Uniunii Europene,în scopul transferării unor atribuţii către instituţiile comunitare, precum şi al exercitării în comun cu celelalte state membre a competenţelor prevăzute în aceste tratate, se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor.”
   O tara care renunta la controlul armatei,la controlul sistemului monetar-fiscal,care renunta la controlul Politiei si la controlul Justitiei -se auto-desfiinteaza de drept si de fapt.
   Asta e initiativa franco-germana care duce la crearea unui nedemocratic Supra Stat continetal si care pretinde ca nu intentioneaza sa distruga NATO dar vrea sa ia decizii autonome,adica in afara NATO.
   Eu nu am votat asa ceva si nimeni nu are voie sa-mi desfiinteze tara fara sa am dreptul sa votez la referendum in privinta acestei decizii.
   Daca romanii decid prin vot majoritar ca sunt de acord ca sa-si cedeze suveranitatea tarii complet si pentru totdeauna,abia atunci se poate spune ca „Romania sprijina initiativa franco-germana”.
   Pana atunci,Romania nu e proprietatea d-lui Klaus Iohannis,domnia sa este doar un inalt demnitar in serviciu public care mai are 3 ani de mandat.Nu are dreptul sa ia astfel de decizii de UNUL SINGUR!
   A accepta armata,politie,justitie,baca centrala/moneda/taxe unice inseamna cedarea completa a suveranitatii.
   Sa se organizeze referendum unde sa fie intrebat poporul suveran ,nu sa ne dea Presedintele gratis ,cu tot cu tara, ca pe niste obiecte fara valoare aflate pe un pamant fara valoare.


http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/live-presedintele-frantei-la-bucuresti-a-ajuns-la-cotroceni-1436091
.
Aici puteti citi care e „initiativa franco-germana”:
http://www.express.co.uk/news/politics/683739/EU-referendum-German-French-European-superstate-Brexit
    Cereti respingerea acestui proiect al Armatei Unice europene pentru ca o fi folositor tarilor protejate din vest dar pentru Romania e tradare de tara.
   Romania este la granita Europei si nu isi poate lasa integritatea teritoriala la mana Germaniei care conduce de fapt Comisia Europeana.
   Diferenta dintre NATO si Armata Unica Europeana este ,printre altele,ca NATO pastreaza autonomia armatelor nationale,pe cand Armata Unica desfiinteaza comandamentul national. Adica nu vom mai avea armata nationala la dispozitia deciziei Parlamentului in caz de razboi ci va trebui sa asteptam sa decida cele 27 de tari daca sunt de acord sa apere Romania ,cum si in cat timp.
    Nu ne vom putea folosi propriile noastre trupe si propriul nostru armament fiindca le-am cedat la dispozitia Bruxelles-ului.
   Plus ca ne va costa enorm sa inarmam o armata noua ce va fi folosita ca sa atace Siria sau Libia, dar nu sa apere Romania fiindca tarile din vest nu au niciun interes in suveranitatea Romaniei.
   Adica vom plati mai mult ca sa fim mercenarii altora si sa ne dezarmam tara.
   Macar SUA are deja armata,nu are interese imediate in zona precum Germania si ne lasa sa ne comandam armata noastra.
   Iar soldatii romani au tot luptat cu obiele de opinci in bocanci peticiti si tragand tunul cu spatele, ca nu aveam dotari nici in cele 2 razboaie mondiale ca si acum ,dar macar nu a predat nimeni armata tarii pe timp de pace.
http://www.sueddeutsche.de/politik/vor-gipfeltreffen-deutschland-und-frankreich-wollen-verteidigungspolitik-der-eu-reformieren-1.3155310
https://www.washingtonpost.com/world/europe/amid-fears-oftrump-europe-triesto-make-itssecurity-less-dependent-on-the-us/2016/09/15/f0094f38-79d1-11e6-8064-c1ddc8a724bb_story.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu