marți, 15 noiembrie 2016

                         D-nule Iohannis,d-nule Ciolos,D-na Gorghiu,D-nule Nicusor Dan:
                                              Fara demonstratii dupa alegeri !   Fiecare dintre d-voastra are un istoric de incurajare a protestelor pentru rasturnarea rezultatului votului democratic si preluarea puterii politice prin amenintarea cu proteste de masa.
   USR se distinge cu mentiune meritorie la capitolul actiunilor anti-democratice ,prin chemarea la proteste de strada pentru contestarea rezultatului alegerilor ,ba chiar si a legii electorale,culmea,post-electoral, in cazul scrutinului pentru primaria sectorului 1, Bucuresti.
   In afara unor evenimente neprevazute,cel mai probabil rezultat al votului pentru alegerile parlamentare va fi ca alianta PSD+ALDE va castiga majoritatea voturilor ,posibil chiar majoritatea absoluta de peste 51%.
   Daca intentionati ca sa indemnati,incurajati,sprijiniti,acceptati proteste de strada care sa va justifice numirea unui premier pe care majoritatea romanilor nu il doresc,atunci nu sunteti numai profund anti-democratici dar atentati direct la siguranta nationala.
   Ceea ce d-voastra nu stiti din birourile si cabinetele capitonate e ca pe forumurile si site-urile internationale numele Romaniei e din ce in ce mai mult asociat cu numele Ucrainei ,sub eticheta de „Stat esuat”.
   De aproximativ un an ,in mod spontant si/sau coordonat, imaginea Romaniei e asociata cu un un stat care e incapabil sa se auto-guverneze.
   In cazul in care credeati ca in jurul Romaniei este macar 1 tara vecina care sa isi doreasca unitatea si prosperitatea noastra,inseamna ca ar trebui sa renuntati ca sa va formati impresiile doar in functie de dineurile placute cu ambasadori si sa va interesati la ce umilinte sau chiar persecutii sunt supusi romanii din afara granitelor tarii.
   In cazul in care doriti sa cotestati rezultatul alegerilor pe cale legala din cauza eventualelor fraude,aveti dreptul sa o faceti si nimeni nu va poate reprosa aceasta.
   In cazul in care doriti sa negociati ,INAINTE de desemnarea Primului Ministru,o majoritate parlamentara PNL+USR+UDMR+Minoritati+(eventual )PMP+Cati parlamentari convingeti sa defecteze de la PSD+ALDE, aveti dreptul sa o faceti.
   Toate aceste proceduri trebuie mentinute in limite constitutionale si fara proteste de strada.
   Insa daca intentionati sa creati mai intai proteste care sa justifice desemnarea lui Dacian Ciolos ca fiind „premierul cerut de cetateni ”si apoi sa tineti tinerii in strada pana insailati o firava,eterogena si nereprezentativa majoritate parlamentara,atunci sunteti responsabili de destabilizarea tarii si subminarea sigurantei nationale.
   Fara proteste post-electorale,va rugam, fiindca nu numai ca acestea pot degenera oricand cu consecinte grave dar ne distrugem permanent credibilitatea externa si dam probitate speculatiilor precum ca Romania este un „Stat esuat”.P.S.Pentru ca acum in SUA se deruleaza scenariul revolutiilor portocalii, va rog sa vizionati inregistrarea cu zeci de autobuze care aduc tinerii protestatari la demonstratiile „spontane”si sa realizati ca acest tip de proteste nu mai legitimeaza ci din contra discrediteaza pe cei care se folosesc de ele in scop politic.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu