marți, 7 februarie 2017

                       Norocul nostru ca clovnul de la Cotroceni vrea referendum   Si ne ofera sansa sa votam pentru demiterea lui si revenirea la un regim constitutional in care respectam democratia reprezentativa,separatia puterilor in stat si libertatile fundamentale.

   Votati NU la referendum.
   Daca acest raspuns va fi majoritar , Presedintele care si-a pus mandatul in sprijinirea statului   securisto-mafiot denumit in mod fals “stat de drept “, trebuie sa isi dea demisia fiindca cetatenii Romaniei refuza sa mai traiasca condusi de institutiile de forta .

   Aveti prilejul la referendum sa votati impotriva unui Presedinte care trebuie pus sub acuzare de Inalta Tradare fiindca distruge regimul constitutional, dezbina natiunea si pune tara in pericol .

   Partidele pe care le-ati votat nu au , in mod evident , puterea sa lupte singure impotriva sistemului securisto-mafiot instaurat in timpul regimului Basescu.
    Iesiti la vot la referendum si demiteti in mod democratic un Presedinte care a reusit sa se califice ca avand cel mai distructiv mandat din istoria post-revolutionara.


P.S. Asa au fost reprimate manifestatiile impotriva sistemului securisto-mafiot. Intrebati-va de ce actualele manifestatii pro-catuse nu au avut acelasi raspuns din partea fortelor de ordine.


Un comentariu:

  1. Presedintele Klaus Iohannis este cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania. Acesta nu este un referendum de demitere a presedintelui, asa ca nu vad cum poate fi demis. Prin faptul ca se opune lucrurilor ilegale si imorale, pe care incearca sa le faca guvernul, sustinut de alianta PSD-ALDE, da dovada de forta si de caracter. Cu actele de violenta savarsite de jandarmi nu pot fi de acord. Si de ce sa fie violenti? Noi protestam pasnic! Mi-am castigat acest drept in decembrie 1989.

    RăspundețiȘtergere