miercuri, 7 iunie 2017

      Cine plateste ,domnule Presedinte al Romaniei?


   Iata ca CCR da a 5-a hotarare prin care arata ca amplele miscari de strada pe care le-ati provocat ,amplificat ,intretinut si utilizat in scop politicianist , au fost nejustificate.
   Prima hotarare in iunie 2016, a doua cand v-a respins cererea prin care doreati sa se constate un conflict constitutional intre Guvern si CSM, a treia cand a respins o cerere similara formulata la solicitarea CSM si la comanda dumneavostra anti-constitutionala, a patra cand a constatat conflictul constitutional intre Guvern si DNA si acum a cincea prin care reitereaza ce a hotarat deja din iunie anul trecut.
   Cine plateste enormele prejudicii de imagine aduse Romaniei prin actiunile si declaratiile dumneavoastra?
   Nu mai vorbim de potentialele investitii economice pe care le-am pierdut fiindca din cauza manevrelor dumnevostra anti-constitutionale de a darama 2 guverne legitime si de a instiga la manifestari de strada, Romania a fost perceputa ca o tara instabila politic?
   Cat ne costa pe toti romanii si generatiile viitoare dorinta dumneavoastra de a parea cel mai integru german dintr-o tara de romani hoti , ca sa nu ziceti direct -inferiori?
   Cat ne costa declaratiile dumneavoastra permanente ,de pe oriunde puneti piciorul pe planeta asta , trimis pe banii cetatenilor Romaniei , unde denigrati tara si poporul roman ?
   Unica dumneavostra tema , absolut unica dumneavoastra tema, intern si extern , este sa deplangeti coruptia “extraordinara” din Romania....
-Nu cunoasteti situatia coruptiei din alte tari si nici nu va intereseaza sa o aflati .
-Nu cunoasteti nimic despre realizarile si motivele de lauda , bucurie si mandrie ale romanilor si nici nu va intereseaza sa le aflati .
- Nu cunoasteti nimic despre planurile de viitor ale romanilor si nu va intereseaza sa le aflati .
-Nu cunoasteti nimic despre atributiile inaltei functii cu care ati fost investit , nici nu va intereseaza sa le aflati.
   In mod evident , nici macar nu ati citit cu atentie Constitutia tarii pe care o reprezentati , Constitutie a carui garant sunteti !
   Ce nevoie de detractori mai avem , domnule Presedinte , daca dumneavostra sunteti cel mai mare detractor al poporului roman?!
   Cine plateste pentru munitia data tuturor tabloidelor din occident care defaimeaza natiunea romana zilnic? Cine plateste pentru toate discriminarile si comportamentele xenofobe pe care aceste articole, in care va citeaza direct pe dumneavoastra, le provoaca?
   Cine plateste pentru cele 4 milioane de romani care muncesc in afara tarii si care au de suportat jigniri si umilinte zilnice , fiind cu totii prezumati hoti , prezumtie formata si cu imensa dumneavoastra contributie?
   Dupa editorialele internationale privitoare la manfestatiile de strada din Romania , cine va mai putea sterge de pe obrazul tarii in viitoarea suta de ani imaginea de tara cu cei mai multi corupti , unde hotia si lipsa de etica e la ea acasa?!
   Aveti dreptate ca nu puteati cauza atatea daune Romaniei fara ca parte din poporul roman sa va permita si chiar sa va ajute. Insa cetatenii simpli nu sunt nici investiti cu raspunderea dumneavostra oficiala , nici nu au la dispozitie tot aparatul institutional si beneficiile de care dispuneti dumneavostra pe banii cetatenilor romani.
   Fara indoiala ca actiunile dumneavoastra au fost suficiente ca sa fiti acuzat in mod legal si constitutional de Inalta Tradare. Parlamentul Romaniei a fost prea fricos ca sa o faca, insa cetatenii Romaniei ,care nu sunt printre “romanii mei” , o fac.
    Cat trebuie ,domnule Presedinte ,sa mai plateasca acesta tara pentru ca dumneavostra sa va confirmati complexele de superioritate etnica , sa va ascundeti completa incompetenta si sa va pregatiti un al doilea mandat?
  Va doresc viata cat mai lunga , domnule Presedinte Iohannis , fiindca daca un om traieste suficient de mult , de obicei ajunge sa culeaga ce a semanat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu