duminică, 4 iunie 2017

 “ Codruta ,nu uita-noi suntem de partea ta !” sau Leapsa pe ouate   Nu am mai publicat nimic pentru ca nu s-a intamplat nimic despre care sa nu fi scris deja. Cel mult ,as fi putut scrie ceva despre Iadul Repetitiei in care parte din umanitate isi traieste zilele , repetand aceleasi greseli.
   Astazi s-a intamplat ceva nou – comunicatul USR privitor la o conversatie online intre membrii PSD ,care a avut loc in perioada Ordonantei 13. In acea conversatie se discuta despre necesitatea organizarii unui miting pro-guvernamental.
   Comunicatul USR:”PSD este in stare de orice, chiar sa arunce tara in haos si conflicte civile, pentru a-si amnistia si gratia coruptii prin ordonante de urgenta, adoptate in miez de noapte, in sedinte extraordinare de guvern.  Marele noroc al Romaniei este ca are cetateni mai responsabili decat partidul aflat la guvernare si mai atasati valorilor democratiei. Acestia nu au raspuns instigarilor lui Liviu Dragnea si ale liderilor PSD, iar contramanifestatiile au esuat.
   Deci democratia pentru USR-isti e precum Leapsa pe ouate , in care primul care iese in mijlocul drumului si se aseaza pe vine-castiga dreptul de a guverna societatea!
   Restul cetatenilor care nu au apucat sa se aseze primii pe vine in mijlocul drumului , si-au pierdut drepturile cetatenesti cum ar fi :libertate de constiinta, libertate de expresie, libertate de asociere si dreptul la manifestatie democratica, in viziunea USR.
  Complet incapabili sa depaseasca varsta mentala a prescolarilor , USR isi conduce activitatea politica dupa regulile jocurilor de gradinita.
   Dragi USR-isti , simpatizanti si votanti USR luati un pix si notati : toti cetatenii Romaniei au aceleasi drepturi ca si voi. Aceste drepturi se definesc in cadrul Constitutiei, iar voi nu aveti nici indreptatirea si nici puterea sa redefiniti aceste drepturi dupa cum va convine voua.
   Deci o manifestatie a celor care au o opinie contrara voua nu este nici putinista , nici stalinista , nici anti-democratica , ci TOCMAI existenta unei astfel de manifestatii ar fi fost exact dovada ca traim intr-o societate democratica in care oricare cetatean isi poate exprima opinia.
   Faptul ca o contra-manifestatie nu a existat decat extrem de limitat la Cotroceni , dovedeste ca cetatenii romani traiesc inca in frica.
   Si aceasta frica este justificata atat timp cat :
1.Seful CSAT( toate institutiile de forta) si Comandantul Suprem al Fortelor Amate participa in fruntea manifestatiilor voastre.
2.Directorul SRI felicita participantii la manifestatiile voastre si va face laudatio in discursul de bilant al activitatii SRI.
3. Procurorul General si Procurorul Sef DNA , cu toata reteaua de procurori si Politie judiciara din subordine , fac declaratii in sprijinul manifestatiilor voastre.
   Nu vi se pare socant si inexplicabil ca din cei 4 milioane de cetateni care au votat coalitia guvernamentala doar cu o luna inainte ,doar 0,0001 % au decis sa se exprime prin a manifesta?
   Daca tot vorbim de stalinism , ce fel de societate e aceea in care doar 0,0001% dintre cetateni isi exprima prin manifestatie o opinie contrara?!
   Este sociologic imposibil ca milioane de cetateni sa impartaseasca in totalitate cvasi-absoluta aceeasi opinie asupra oricarui subiect s-ar aduce pe agenda publica , daramite cand vorbim de milioane de cetateni investiti emotional prin votul acordat doar cu cateva saptamani inainte...
   Ce fel de societate e aceea in care TOATE institutiile de forta sprijina in mod public,asumat si oficial manifestatiile anti-guvernamentale?!
   Si mai ales, ce fel de societate e aceea in care cetatenii ies in strada ca sa ceara mai multe arestari, mai multe penitenciare si mai multa limitare a libertatilor fundamentale?!
   Cand idolii de mucava ai gandirii voastre simpliste vor cadea, puteti oricand inlocui din slogane numele dnei Kovesi cu numele lui Stalin -pe care il proslaviti zilnic prin actiunile voastre , doar ca nu cunoasteti suficienta istorie ca sa realizati ce inseamna stalinism.


http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21800498-usr-planul-psd-organiza-contramanifestatii-impotriva-rezist-factura-putiniana-conversatiile-intre-liderii-psd-dezvaluite-rise-project-arata-romania-condusa-partid-care-actioneaza-grup-infractional.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu