sâmbătă, 10 iunie 2017

     “Am venit la Casa Alba ca sa luptam impotriva votului popular si mai bine spus , a celor care au votat.”

   La Casa Alba au raspuns intrebarilor 2 Presedinti de tara foarte diferiti unul de celalalt.Insa ziaristii care au pus intrebarile erau identici , atat cei romani ,cat si cei americani.
   Ambele categorii de ziaristi au avut 1 singur punct pe agenda- cum sa lupte impotriva rezultatului alegerilor.
   Ziaristii inregimentati in sensul figurativ ,dar si in sensul propriu, care confunda interesul national cu cel personal, se aflau intr-o uniune in ceea ce priveste scarba pentru “Stirbii” din SUA si din Romania , care nu inteleg binefacerile statului paralel (deep state) si insista sa voteze impotriva acestuia.
   Absolut toate jignirile pe care le-ati auzit in Romania spuse la adresa electoratului coalitiei de guvernare au fost adresate de catre presa americana alegatorilor lui Trump , si ceva peste acestea.
  Toate intrebarile adresate Presedintelui american ,dar si celui roman, au avut scopul de a discredita rezultatul alegerilor din tarile respective.
   Cu exceptia unei singure intrebari :”Ati discutat despre vize?” Raspunsurile concomitente ale celor doi Presedinti au fost “Iohannis-Da” si “Trump-Nu”. Sigura intrebare care nu continea atacuri politice , a primit si singurele raspunsuri “nepregatite” dinainte.
   Dupa conferinta de presa, Propaganda sistemului , atat in SUA cat si in Romania , a sarbatorit cu titluri imense declaratiile care le favorizau agenda politica.
   In SUA titlurile vizau “auto-incriminarile lui Trump” in scandalul fabricat si fara nicio consecinta legala al “Obstructiei Justitiei”.
   In Romania titlurile vizau “Sprijinirea luptei Anti-coruptie”...
   Vedeti dumneavoastra cum ambele categorii de ziaristi militanti au o tema comuna?Justitia.
   Ei nu lupta impotriva votului , nu , nici sa isi pastreze functiile , puterea si privilegiile – ei lupta pentru Justitie … Iar in numele Justitiei se pot face cate acte de injustitie este necesar.
   Razboiul mediatic de pe ambele maluri ale oceanului este insa in realitate impotriva electoratului care a “ales gresit” si care insista sa pastreze acele valori ce dau sens vietii umane si care pot fi subsumate unui singur cuvant- Libertate.
    Libertatea nu a fost niciodata in istorie usor de obtinut ,nici usor de pastrat ,nici nu va veni vreun timp in care sa nu fie atacata, nicaieri in lume.


.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu